Vezirköprü Şahinkaya Kanyonu - Sahinkaya Kanyonu Muhtesem Bir Manzara Samsun : It is a 2.5 km long canyon that is formed as a result of mountain formation (orogeny) and river erosion.

Vezirköprü Şahinkaya Kanyonu - Sahinkaya Kanyonu Muhtesem Bir Manzara Samsun : It is a 2.5 km long canyon that is formed as a result of mountain formation (orogeny) and river erosion.. Şahinkaya kanyonu 3.250 metre uzunluğundadır. En son etkinliği samsun'un vezirköprü ilçesinde bulunan şahinkaya kanyonu'na yaptıklarını belirten kırcı, şahinkaya kanyonu'na ve devamında vezirköprü tabiat parkı'na kamp ordu olarak etkinlik düzenledik. Her yıl binlerce turistin, hem yurtiçinden hem de yurtdışından gelerek ziyaret ettiği vezirköprü şahinkaya kanyonu 2015 yılında tabiat parkı ilan edilmiştir. Şahinkaya kanyonu, samsun'un vezirköprü ilçe merkezine bağlı kuruçay köyünde bulunur. Türkiye'nin eşsiz doğal güzellikleri arasında yer alan vezirköprü şahinkaya kanyonu, zümrüt yeşili manzarası ile görenleri kendine hayran bırakıyor.

Çeltek köyü mevkii ve şahinkaya kanyonu kültür ve turizm bakanlığı tarafından turizm. 0541 398 94 45 no'yu ara. 3 bin 250 metre uzunluktaki kanyonda su derinliğinin ortalama 106 metre kanyon yüksekliğinin ise 340 metreye kadar çıkmaktadır. The location is easy with one hint, drive pass town vezirköprü and as you appear to exit town you will see a well marked sign to turn right (we came from samsun) the boat ride was 10 tl each and was value for money i thought! Alanın ana kaynak değeri baraj gölünde bulunan kanyon olarak.

Buyuksehir Sahinkaya Kanyonu Nu Iyilestirip Gelistirecek Guncel
Buyuksehir Sahinkaya Kanyonu Nu Iyilestirip Gelistirecek Guncel from www.gazetegercek.com.tr
En son etkinliği samsun'un vezirköprü ilçesinde bulunan şahinkaya kanyonu'na yaptıklarını belirten kırcı, şahinkaya kanyonu'na ve devamında vezirköprü tabiat parkı'na kamp ordu olarak etkinlik düzenledik. Vezir köprü ilçe merkezine 17 km uzaklıkta yer almaktadır. I highly recommend the fresh gozleme next door to the boat dock, made from a fire 🔥 vezirköprü has some very old buildings dating back to 1400's, highly recommend you visit the town. Vezirköprü ilçesinde türkmen mahallesi altınkaya baraj gölü üzerinde bulunan şahinkaya kanyonu, tabii güzelliği ile insanlara doyumsuz bir manzara sunuyor. Samsun ili vezirköprü i̇lçesinde bulunan altınkaya barajı üzerindeki şahinkaya kanyonu görülmeye değer doğal güzelliklerden birisi gerçekten. It is a 2.5 km long canyon that is formed as a result of mountain formation (orogeny) and river erosion. Yaklaşık 1500 metre uzunluğunda olan kanyon, kızılırmak'ın turkuaz rengi sularının üzerinde göz kamaştırmakta ve heybetiyle görenleri büyülemektedir. Şahinkaya kanyonu, samsun'un vezirköprü ilçe merkezine bağlı kuruçay köyünde bulunur.

Beklentilerimizin üzerinde harika bir yerle.

Şahinkaya kanyonu, samsun'un vezirköprü i̇lçesinde yer alan kanyon. Rund 18km von der stadt vezirköprü entfernt liegt der şahinkaya canyon, der 2015 zum nationalpark ausgewiesen wurde. Çeltek köyü mevkii ve şahinkaya kanyonu kültür ve turizm bakanlığı tarafından turizm. Vezirköprü i̇lçesi'nde altınkaya baraj gölü'nde bulunan şahinkaya kanyonu, kente gelen yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oldu. Şahinkaya kanyonu samsun vezirköprü ilçesinde bulunmaktadır. Altınkaya barajı nın en derin noktası. Barajın en dar yeri olan şahinkaya kanyonu kayalara oyulan barınakları ve tarihi kral mezarları ile tarih severlere keyifli anlar yaşatmaktadır. Kızılırmak üzerine kurulu olan altınkaya baraj göleti üzerinde bulunan ve vezirköprü'ye 13 km uzaklıkta bulunan şahinkaya kanyonu altınkaya barajının en derin yeri olma özelliği ile dikkat çekmektedir. Şahinkaya canyon, located in the altınkaya dam lake in the vezirköprü district, is the center of attention of local and foreign tourists coming to the city. Beklentilerimizin üzerinde harika bir yerle. Yaklaşık 1500 metre uzunluğunda olan kanyon, kızılırmak'ın turkuaz rengi sularının üzerinde göz kamaştırmakta ve heybetiyle görenleri büyülemektedir. İşte tüm güzelliği ile şahinkaya kanyonu… samsun'a bağlı vezirköprü ilçesinde bulunan şahinkaya. Bu doğa harikası yere ulaşım ile ilgili bilgiler vereceğim sizlere.

Şahinkaya kanyonu samsun vezirköprü ilçesinde bulunmaktadır. Kendine has güzelliği ile büyüleyici bir güzellik oluşturan şahinkaya kanyonu ilçenin en dikkat çeken doğal yeridir. Kızılırmak üzerine kurulu olan altınkaya baraj göleti üzerinde bulunan ve vezirköprü'ye 13 km uzaklıkta bulunan şahinkaya kanyonu altınkaya barajının en derin yeri olma özelliği ile dikkat çekmektedir. Samsun'un vezirköprü ilçesi sınırlarında yer alan şahinkaya kanyonu doğal güzellikleri öne çıkmaktadır. En son etkinliği samsun'un vezirköprü ilçesinde bulunan şahinkaya kanyonu'na yaptıklarını belirten kırcı, şahinkaya kanyonu'na ve devamında vezirköprü tabiat parkı'na kamp ordu olarak etkinlik düzenledik.

Vezirkopru Sahinkaya Kanyonu Picture Of Sahinkaya Kanyonu Samsun Tripadvisor
Vezirkopru Sahinkaya Kanyonu Picture Of Sahinkaya Kanyonu Samsun Tripadvisor from media-cdn.tripadvisor.com
30 63 99 143 182 221 266 300 custom. Rund 18km von der stadt vezirköprü entfernt liegt der şahinkaya canyon, der 2015 zum nationalpark ausgewiesen wurde. En son etkinliği samsun'un vezirköprü ilçesinde bulunan şahinkaya kanyonu'na yaptıklarını belirten kırcı, şahinkaya kanyonu'na ve devamında vezirköprü tabiat parkı'na kamp ordu olarak etkinlik düzenledik. Her yıl binlerce turistin, hem yurtiçinden hem de yurtdışından gelerek ziyaret ettiği vezirköprü şahinkaya kanyonu 2015 yılında tabiat parkı ilan edilmiştir. Barajın en dar yeri olan şahinkaya kanyonu kayalara oyulan barınakları ve tarihi kral mezarları ile tarih severlere keyifli anlar yaşatmaktadır. Restaurants in der nähe von şahinkaya kanyonu auf tripadvisor: Bu doğa harikası yere ulaşım ile ilgili bilgiler vereceğim sizlere. Vezirköprü, şahinkaya kanyonu, kızılırmak üzerindeki en dar, en uzun geçitmiş.

Yaklaşık 1500 metre uzunluğunda olan kanyon, kızılırmak'ın turkuaz rengi sularının üzerinde göz kamaştırmakta ve heybetiyle görenleri büyülemektedir.

Beklentilerimizin üzerinde harika bir yerle. Alanın ana kaynak değeri baraj gölünde bulunan kanyon olarak. Şahinkaya kanyonu 3.250 metre uzunluğundadır. Altınkaya barajı'nın en derin noktasını oluşturan ve ulubey kanyonu'nun ardından türkiye'nin ikinci büyük kanyonu olan şahinkaya kanyonu yaklaşık 1500 metre uzunluğunda 324 metre yüksekliğinde olup 2012 yılında ulusal turizm bölgesi ilan edilmiş ve 2015'te de tabiat parkı yapılmıştır. İşte tüm güzelliği ile şahinkaya kanyonu… samsun'a bağlı vezirköprü ilçesinde bulunan şahinkaya. Şahinkaya canyon, located in the altınkaya dam lake in the vezirköprü district, is the center of attention of local and foreign tourists coming to the city. 0541 398 94 45 bize ulaşın teklif al masa ayırt randevu al sipariş ver menüyü i̇ncele. Bizler de o turistlerden olduk. 0541 398 94 45 no'yu ara. Restaurants in der nähe von şahinkaya kanyonu auf tripadvisor: 30 63 99 143 182 221 266 300 custom. Kendine has güzelliği ile büyüleyici bir güzellik oluşturan şahinkaya kanyonu ilçenin en dikkat çeken doğal yeridir. Ülkemizin her yerinde ayrı bir tabiat ayrı bir güzellik var.

3 bin 250 metre uzunluktaki kanyonda su derinliğinin ortalama 106 metre kanyon yüksekliğinin ise 340 metreye kadar çıkmaktadır. 0541 398 94 45 no'yu ara. Şahinkaya kanyonu'na ulaş mak için iki farklı yol bulunmaktadır. Altınkaya barajı nın en derin noktası. Çeltek köyü mevkii ve şahinkaya kanyonu kültür ve turizm bakanlığı tarafından turizm.

Sahinkaya Kanyonu 52 ท ปส จาก ผ เย ยม 7143 คน
Sahinkaya Kanyonu 52 ท ปส จาก ผ เย ยม 7143 คน from fastly.4sqi.net
Vezir köprü ilçe merkezine 17 km uzaklıkta yer almaktadır. Her yıl binlerce turistin, hem yurtiçinden hem de yurtdışından gelerek ziyaret ettiği vezirköprü şahinkaya kanyonu 2015 yılında tabiat parkı ilan edilmiştir. Şahinkaya kanyonu, kızılırmak üzerindeki en dar ve uzun geçittir. Kayalıkların suya olan yüksekliği 324 metre. 150 likes · 1,167 were here. Şahinkaya canyon, located in the altınkaya dam lake in the vezirköprü district, is the center of attention of local and foreign tourists coming to the city. Alanın ana kaynak değeri baraj gölünde bulunan kanyon olarak. Dağ oluşumu (orojenez) ve akarsu aşındırması sonucu meydana gelen şahinkaya kanyonu, i̇lçemize gelen yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı geldi.

Türkiye'nin eşsiz doğal güzellikleri arasında yer alan vezirköprü şahinkaya kanyonu, zümrüt yeşili manzarası ile görenleri kendine hayran bırakıyor.

Barajın en dar yeri olan şahinkaya kanyonu kayalara oyulan barınakları ve tarihi kral mezarları ile tarih severlere keyifli anlar yaşatmaktadır. Kızılırmak'ın yatağını derince yarması sonucu oluşmuş kanyon, 2,5 kilometre uzunluğunda. These canyons we visit are located in a small town in vezirkopru where turkey's longest river, red river or kizil irmak, created them. İşte tüm güzelliği ile şahinkaya kanyonu… samsun'a bağlı vezirköprü ilçesinde bulunan şahinkaya. Vezirköprü, şahinkaya kanyonu, kızılırmak üzerindeki en dar, en uzun geçitmiş. Her yıl binlerce turistin, hem yurtiçinden hem de yurtdışından gelerek ziyaret ettiği vezirköprü şahinkaya kanyonu 2015 yılında tabiat parkı ilan edilmiştir. Vezir köprü ilçe merkezine 17 km uzaklıkta yer almaktadır. Şahinkaya kanyonu'nun güzel olduğunu hayal ediyorduk. Şahinkaya kanyonu, samsun'un vezirköprü i̇lçesinde yer alan kanyon. Dağ oluşumu (orojenez) ve akarsu aşındırması sonucu meydana gelen şahinkaya kanyonu, i̇lçemize gelen yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı geldi. Rund 18km von der stadt vezirköprü entfernt liegt der şahinkaya canyon, der 2015 zum nationalpark ausgewiesen wurde. Vezirköprü i̇lçesi'nde altınkaya baraj gölü'nde bulunan şahinkaya kanyonu, kente gelen yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oldu. Dağ oluşumu (orojenez) ve akarsu aşındırması sonucu oluşmuş ve 2,5 km.

Vezirköprü i̇lçesi'nde altınkaya baraj gölü'nde bulunan şahinkaya kanyonu, kente gelen yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oldu vezirköprü. 30 63 99 143 182 221 266 300 custom.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook