Burak Yılmaz Fenerbahçe : Burak Yılmaz Fenerbahçe'ye gidecek mi? Ahmet Ağaoğlu ... : Fenerbahçe kulübü, vestel manisasporlu burak yılmaz'ı transfer etmek için kulübüyle görüşüyor.

Burak Yılmaz Fenerbahçe : Burak Yılmaz Fenerbahçe'ye gidecek mi? Ahmet Ağaoğlu ... : Fenerbahçe kulübü, vestel manisasporlu burak yılmaz'ı transfer etmek için kulübüyle görüşüyor.. İşte ahmet selim kul'un burak yılmaz ve fenerbahçe transfer iddiaları ile ilgili için geçtiği o bilgiler Burak yılmaz, süper lig'deki ilk maçına da beşiktaş formasıyla çıktı. Burak yılmaz'ın yaptığı risktir ama bunu da başka bir maç yerine fenerbahçe önünde almak istedi. Burak yılmaz'ın fenerbahçe derbisi üzüntüsü. Manisaspor, golcü futbolcusu burak yılmaz'ı fenerbahçe'ye verdi.

Beşiktaş, spor toto süper lig'in 23. Fakat burak yılmaz, camia için önemini bildiği fenerbahçe maçında oynamak istiyordu. Burak yılmaz'ın yaptığı risktir ama bunu da başka bir maç yerine fenerbahçe önünde almak istedi. Menajeri necdet ergezen lille'de oynayan burak yılmaz ile ilgili transfer iddialarını cevapladı. Fenerbahçe ile 1.5 yıllık mukavele imzalayan ersun yanal'ın, forvet bölgesine burak yılmaz'ı istediği iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

Burak Yılmaz Fenerbahçe doktoruna duacı - Spor Haberleri
Burak Yılmaz Fenerbahçe doktoruna duacı - Spor Haberleri from cdn-amk.sozcu.com.tr
15 temmuz 1985, antalya), santrfor mevkisinde oynayan türk millî futbolcudur. Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, bugün bir televizyon kanalında, ozan zeybek isimli. Fenerbahçe kulübü, vestel manisasporlu burak yılmaz'ı transfer etmek için kulübüyle görüşüyor. Burak yılmaz'ın yaptığı risktir ama bunu da başka bir maç yerine fenerbahçe önünde almak istedi. Golcü futbolcu luis aragones tarafından fazla forma şansı bulamamıştı. Burak yılmaz, 28 haziran 2008 tarihinde fenerbahçe ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Öte yandan bu gol, burak yılmaz'ın trabzonspor formasıyla 61. Sergen yalçın ile birlikte tüm 4 büyük olanlar (galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş ve trabzonspor) ile türkiye'nin tek oyuncusu oldu.

Fenerbahçe kulübü, vestel manisasporlu burak yılmaz'ı transfer etmek için kulübüyle görüşüyor.

Fenerbahçe kulübü, vestel manisasporlu burak yılmaz'ı transfer etmek için kulübüyle görüşüyor. Fenerbahçe, iddiaların doğru olmadığını belirterek yılmaz ile kesin anlaşma yapılmadığını açıkladı. Beşiktaş'ın golcü ismi burak yılmaz, fenerbahçe derbisinde oyundan çıkarken 4. Manisaspor, golcü futbolcusu burak yılmaz'ı fenerbahçe'ye verdi. Fenerbahçemiz emre belezoğlu'ndan sonra , vestel manisaspor forması giyen burak yılmaz'ı da renklerine kattı. Bunların 2'sini burak yılmaz atarken, diğerini ise bero kaydetti. Trabzonspor başkanı ahmet ağaoğlu, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Burak yılmaz, 28 haziran 2008 tarihinde fenerbahçe ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Kariyerinde gol atamadığı tek takım fenerbahçe. Burak yılmaz'ın fenerbahçe'ye gol attığı takımlar ise şöyle. Fakat burak yılmaz, camia için önemini bildiği fenerbahçe maçında oynamak istiyordu. Burak yılmaz'ın fenerbahçe derbisi üzüntüsü. 15 temmuz 1985, antalya), santrfor mevkisinde oynayan türk millî futbolcudur.

Hakem alper ulusoy ile diyaloğa girdi. 28 haziran 2008 cumartesi 00:00. .yeniden ilgisini çeken burak yılmaz'ın fenerbahçe ile gelecek sezon için anlaştığı iddia edilmişti. Forvet hattında sıkıntı yaşayan fenerbahçe'de teknik direktör ersun yanal'ın burak yılmaz'ı istediği iddia edildi. Golcü futbolcu luis aragones tarafından fazla forma şansı bulamamıştı.

Burak Yılmaz resmen Fenerbahçe'de / 4 - Foto Haber Galeri
Burak Yılmaz resmen Fenerbahçe'de / 4 - Foto Haber Galeri from imggaleri.hurriyet.com.tr
Burak yılmaz'ın şutunun tele çarptığı an 2 ! Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, bugün bir televizyon kanalında, ozan zeybek isimli. Hakem alper ulusoy ile diyaloğa girdi. Menajeri necdet ergezen lille'de oynayan burak yılmaz ile ilgili transfer iddialarını cevapladı. Burak yılmaz da bu karşılaşmayı özel bir heyecanla bekliyor. Burak yılmaz tam 10 yıl sonra fenerbahçe'ye geri dönebilir. Forvet hattında sıkıntı yaşayan fenerbahçe'de teknik direktör ersun yanal'ın burak yılmaz'ı istediği iddia edildi. Fenerbahçe kulübü, vestel manisasporlu burak yılmaz'ı transfer etmek için kulübüyle görüşüyor.

Fenerbahçe, bu sezonun başında transfer olduğu lille takımında gösterdiği performansla fransızlardan alkış alan burak yılmaz'ın fenerbahçe'ye transfer olacağı yönündeki haberleri yalanladı.

Fenerbahçemiz emre belezoğlu'ndan sonra , vestel manisaspor forması giyen burak yılmaz'ı da renklerine kattı. Beşiktaş'ın golcüsü burak yılmaz, fenerbahçe maçında beklentilerin altında kalan performansı nedeniyle oldukça üzgün. Öte yandan bu gol, burak yılmaz'ın trabzonspor formasıyla 61. Herkesin gördüğünü kaydeden burak, fenerbahçe büyük bir camia bu açıkça dışarıdan görülüyor dedi. 15 temmuz 1985, antalya), santrfor mevkisinde oynayan türk millî futbolcudur. Burak yılmaz tam 10 yıl sonra fenerbahçe'ye geri dönebilir. Burak yılmaz, beşiktaş'tan ayrılırsa lecce 'ye falan değil fenerbahçe'ye gider. Burak yilmaz ile fikret yilmaz oğul/baba. Haftasında fenerbahçe'yi konuk edecekken tecrübeli golcü burak yılmaz da ilk peşinde. Trabzonspor başkanı ahmet ağaoğlu, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Burak yılmaz'ın yaptığı risktir ama bunu da başka bir maç yerine fenerbahçe önünde almak istedi. Burak yılmaz da bu karşılaşmayı özel bir heyecanla bekliyor. Burak yılmaz, süper lig'deki ilk maçına da beşiktaş formasıyla çıktı.

Fenerbahçe kulübü, vestel manisasporlu burak yılmaz'ı transfer etmek için kulübüyle görüşüyor. Burak yılmaz, beşiktaş'tan ayrılırsa lecce 'ye falan değil fenerbahçe'ye gider. Fenerbahçe, bu sezonun başında transfer olduğu lille takımında gösterdiği performansla fransızlardan alkış alan burak yılmaz'ın fenerbahçe'ye transfer olacağı yönündeki haberleri yalanladı. Burak yılmaz'ın fenerbahçe derbisi üzüntüsü. Sergen yalçın'dan sonra burak yılmaz, 4 büyükler diye tabir edilen galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş ve trabzonspor formaları giyen ikinci futbolcu oldu.

Sakatlığı geçen Beşiktaşlı Burak Yılmaz, Fenerbahçe ...
Sakatlığı geçen Beşiktaşlı Burak Yılmaz, Fenerbahçe ... from foto.haberler.com
Fenerbahçe, bu sezonun başında transfer olduğu lille takımında gösterdiği performansla fransızlardan alkış alan burak yılmaz'ın fenerbahçe'ye transfer olacağı yönündeki haberleri yalanladı. Hakem alper ulusoy ile diyaloğa girdi. .yeniden ilgisini çeken burak yılmaz'ın fenerbahçe ile gelecek sezon için anlaştığı iddia edilmişti. Fenerbahçe kulübü, vestel manisasporlu burak yılmaz'ı transfer etmek için kulübüyle görüşüyor. Burak yılmaz, 28 haziran 2008 tarihinde fenerbahçe ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. 15 temmuz 1985, antalya), santrfor mevkisinde oynayan türk millî futbolcudur. Burak yılmaz, süper lig'deki ilk maçına da beşiktaş formasıyla çıktı. 28 haziran 2008 cumartesi 00:00.

Beşiktaş'ın golcü ismi burak yılmaz, fenerbahçe derbisinde oyundan çıkarken 4.

Beşiktaş, spor toto süper lig'in 23. Manisaspor, golcü futbolcusu burak yılmaz'ı fenerbahçe'ye verdi. Yakın çevresine, fenerbahçe neden olmasın? diyen burak'a bu denli ihtiyaç duyulmasının sebebi, slimani ve soldado'nun formsuzluğu. Burak yılmaz'ın fenerbahçe derbisi üzüntüsü. Fenerbahçe ile 1.5 yıllık mukavele imzalayan ersun yanal'ın, forvet bölgesine burak yılmaz'ı istediği iddiaları gündeme bomba gibi düştü. 28 haziran 2008 cumartesi 00:00. Burak yılmaz'ın fenerbahçe'ye gol attığı takımlar ise şöyle. Burak yılmaz tam 10 yıl sonra fenerbahçe'ye geri dönebilir. Menajeri necdet ergezen lille'de oynayan burak yılmaz ile ilgili transfer iddialarını cevapladı. Fenerbahçe, burak yılmaz ile anlaştıkları yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Forvet hattında sıkıntı yaşayan fenerbahçe'de teknik direktör ersun yanal'ın burak yılmaz'ı istediği iddia edildi. Bunların 2'sini burak yılmaz atarken, diğerini ise bero kaydetti. Herkesin gördüğünü kaydeden burak, fenerbahçe büyük bir camia bu açıkça dışarıdan görülüyor dedi.

Burak yılmaz da bu karşılaşmayı özel bir heyecanla bekliyor burak yılmaz. Yakın çevresine, fenerbahçe neden olmasın? diyen burak'a bu denli ihtiyaç duyulmasının sebebi, slimani ve soldado'nun formsuzluğu.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook